Optiek aan huis Vandendriessche

Alles wat ze doen in een brillenwinkel doen wij aan huis. Optiek Koksijde, optiek Veurne, optiek Nieuwpoort, optiek Middelkerke, optiek De Panne. Oogmeting is onze specialiteit. Zeer ruime brillenkeuze. Bel 0475/38.40.69 en we komen bij u langs. Met onze draagbare apparatuur kunnen wij perfect uw zicht meten. Een bril voor ver of een bril voor dicht, wij hebben het allemaal. Gespecialiseerd in progressieve (overvloeiende) glazen. Wij bezoeken ook assistentiewoningen en woonzorgcentra. Zeer persoonsgerichte service.

Met meer dan 20 jaar evaring doen wij optiek aan huis.

Optiek aan Huis: Jouw Optometrist in Koksijde, Veurne, Nieuwpoort en Middelkerke

Welkom bij Optiek aan Huis, jouw betrouwbare optometrist in de prachtige kuststeden Koksijde, Veurne, Nieuwpoort en Middelkerke. Wij begrijpen dat jouw ogen kostbaar zijn, en daarom brengen wij hoogwaardige oogzorg recht naar jouw voordeur. Met jarenlange ervaring en een toewijding aan uitstekende service, zijn wij hier om jouw optische behoeften te vervullen.

Waarom Kiezen Voor Optiek aan Huis?

Als ervaren optometrist en opticien, begrijpen wij dat het soms moeilijk kan zijn om de tijd te vinden voor een bezoek aan een traditionele optiekwinkel, vooral in een bruisend gebied als de Belgische kuststreek. Daarom bieden wij onze unieke service aan, waarbij wij naar jou toekomen. Hier zijn enkele redenen waarom je voor Optiek aan Huis zou moeten kiezen:

1. Persoonlijke Aandacht

Bij Optiek aan Huis geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. Wanneer je voor onze diensten kiest, ontvang je één-op-één begeleiding van een ervaren optometrist. We nemen de tijd om naar jouw unieke behoeften en zorgen te luisteren en bieden op maat gemaakte oplossingen die aan jouw verwachtingen voldoen.

2. Gemak

Geen gedoe met parkeerplaatsen, lange wachttijden of drukke winkels. Wij komen naar jouw locatie op een tijdstip dat jou uitkomt. Of het nu thuis is, op kantoor of zelfs in een zorginstelling, wij brengen de optiek naar jou toe.

3. Uitgebreid Brillenassortiment

We zijn uitgerust met een breed scala aan brillenmonturen. We helpen je bij het vinden van de perfecte bril die niet alleen je zicht verbetert, maar ook bij je stijl past.

4. Optometrische Diensten

Als optometrist begrijpen we dat oogzorg meer omvat dan alleen het kiezen van de juiste bril. We bieden uitgebreide optometrische diensten, waaronder oogonderzoek op professionele wijze.

5. Community-gericht

We zijn trots op onze betrokkenheid bij de gemeenschappen van Koksijde, Veurne, Nieuwpoort en Middelkerke. We ondersteunen lokale evenementen en initiatieven en streven ernaar om een positieve impact te hebben op de mensen die we bedienen.

Onze Diensten

Bij Optiek aan Huis bieden we een scala aan diensten om aan al jouw optische behoeften te voldoen:

1. Oogonderzoeken

Als optometrist maak ik dat je een maximaal resultaat hebt om zo goed mogelijk te zien.

2. Brillen

Ontdek een uitgebreid assortiment monturen en glazen die aan jouw stijl en visuele behoeften voldoen. Of je nu op zoek bent naar modieuze designerbrillen of praktische brillen voor dagelijks gebruik, we hebben de perfecte bril voor jou.

3. Woonzorgcentra

Naast onze klanten dat we bezoeken in hun huis of appartement bezoeken we ook assistentiewoningen, woonzorgcentra en bedrijven. Iedereen die een bril nodig heeft kan bij ons terecht.

Optometrist aan Huis

Als gecertificeerde optometrist begrijpen we het belang van professionele oogzorg. Als optometrist hebben we de kennis en ervaring om uw zicht zo goed mogelijk te maken. Of je nu last hebt van vermoeide ogen, wazig zicht of andere ooggerelateerde klachten, wij staan klaar om je op de juiste manier te begeleiden.

Onze Locaties

Optiek aan Huis bedient de kuststeden Koksijde, Veurne, Nieuwpoort en Middelkerke. Of je nu aan de zee woont of werkt, we brengen onze service recht naar jou toe, ongeacht je locatie in deze prachtige regio.

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op

Bij Optiek aan Huis zijn we er trots op om optische diensten van topkwaliteit te bieden in de gemeenschappen van Koksijde, Veurne, Nieuwpoort en Middelkerke. Jouw ooggezondheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om jou het beste te bieden wat de optometrische wereld te bieden heeft.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak. Of je nu een oogonderzoek nodig hebt, een nieuwe bril wilt aanschaffen of gewoon vragen hebt over onze diensten, wij staan voor je klaar. Kies voor Optiek aan Huis Vandendriessche voor deskundige oogzorg aan jouw deur.Heures d'ouverture:


Jour Heures d'ouverture:
Lundi
08u00 / 18u00
Mardi
08u00 / 18u00
Mercredi
08u00 / 18u00
Jeudi
08u00 / 18u00
Vendredi
08u00 / 18u00
Samedi
08u00 / 17u30
Dimanche
Fermé

Map view


1

 Review

Alexander

Zeer goede service. Ruime keuze aan brillen en zonnebrillen. Zeer professioneel.