Optiek Oculi - now you see me -

is een verfrissende aanwinst in de stad Bree en heeft in korte tijd een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Als een geheel nieuw concept onderscheidt Oculi-now you see me zich door hun nadruk op persoonlijke aandacht, klantgerichte service en het aanbieden van unieke monturen en brillenglazen.

Gepassioneerd en toegewijd heeft Optiek Oculi - now you see me - een benadering die verder gaat dan alleen een standaard oogonderzoek. Ze nemen de tijd om hun klanten echt te leren kennen, hun behoeften en levensstijl te begrijpen en bieden op maat gemaakte optische oplossingen die aansluiten bij de individuele wensen.

Wat Optiek Oculi - now you see me - onderscheidt, is de unieke en uitgebreide collectie monturen van onafhankelijke ontwerpers en merken. Ze zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en meest opvallende ontwerpen om hun klanten te voorzien van monturen die hun persoonlijkheid en stijl weerspiegelen. Met oog voor kwaliteit en originaliteit, bieden ze een keuze aan exclusieve, unieke monturen.


Optiek Oculi wint de Belgoptic Award 2023 - Newcomer of the Year

"De Belgoptic Award voor Nieuwkomer van het Jaar wordt jaarlijks toegekend aan veelbelovende nieuwkomers in de optiek-industrie die zich onderscheiden door hun uitstekende prestaties en creatieve benadering. Optiek Oculi - now you see me - heeft deze prestigieuze erkenning meer dan verdiend vanwege hun gedurfde visie en inzet om een positieve impact te maken in de wereld van oogzorg."

Raf Mastbooms van Belgoptic.


Heures d'ouverture:


Jour Heures d'ouverture:
Lundi
Fermé
Mardi
09u30 / 20u00
Mercredi
09u30 / 18u00
Jeudi
09u30 / 18u00
Vendredi
09u30 / 18u00
Samedi
09u30 / 18u00
Dimanche
Fermé

Additional information:

Maandag enkel geopend op afspraak Zondag gesloten

Map view
0

 Review

Aucun commentaire n'a encore été ajouté