STOOT OPTIEK te Edegem

 

Welkom bij Stoot Optiek - Waar Het Leven Betoverend Wordt Door De Juiste Bril

Bij Stoot Optiek geloven we dat het leven betoverend is, maar soms heb je gewoon de juiste bril nodig om dat te zien. Ons toegewijde team, bestaande uit Evert, Lara, Rosalie en Marieke, staat altijd klaar om je met open armen te ontvangen, met een grote glimlach als bonus!

 

Zonnebrillen Voor Elk Budget

Of je nu op zoek bent naar een trendy designer zonnebril of een praktische en betaalbare optie, bij Stoot Optiek vind je zonnebrillen voor elk budget. Laat je inspireren in de winkel of vraag ons deskundige team om hulp bij het kiezen van de perfecte zonnebril.

Sportbrillen - Een Onmisbaar Accessoire Voor Elke Sporter

Net zoals je speciale kledij draagt om te sporten, verdient ook je gezichtsvermogen de juiste bescherming. Of je nu een recreant bent of een professionele atleet, een goede sportbril beschermt je ogen tegen de elementen en verbetert je prestaties. Ontdek onze collectie sportbrillen en ervaar het verschil!

Contactlenzen Op Maat - Start To Lens

Met onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat je de juiste contactlenzen krijgt die perfect bij jou passen. Vanaf 6 jaar kun je al lenzen dragen, maar het is belangrijk om een grondige meting en instructies voor lensverzorging te krijgen. Ontdek ook de mogelijkheid van multifocale lenzen en nachtlenzen voor optimaal comfort en gemak.

Kinderwinkel Voor Alle Kleine Monstertjes

Speciaal voor de allerkleinste monstertjes uit Edegem en omstreken openden we onze kinderwinkel op 1 september. Of het nu gaat om een bril, zonnebril, of sportbril voor jullie spruit, we bieden een uitgebreid assortiment met specifieke benaderingen voor elk type montuur en glas.

Kwaliteit Voorop, Voor Heldere En Comfortabele Zicht

Bij ons vind je niet alleen monturen die bij de persoonlijkheid van je kind passen, maar ook hoogwaardige glazen. We bieden kunststof glazen aan met de beste hardingslagen en ontspiegeling, zodat ze niet alleen duurzaam, maar ook helder zijn. Voor kinderen met speciale behoeften, zoals medische glazen of prisma's, werken we nauw samen met lokale oogartsen.

Meer Dan Alleen Brillen

Naast een uitgebreide selectie kinderbrillen bieden we ook occlusiepleisters met leuke designs, aangepaste zwembrillen, skibrillen, en zelfs contactlenzen voor kinderen. Onze focus ligt altijd op comfort, kwaliteit, en veiligheid.

Vind Jouw Perfecte Bril - Voor Elk Karakter Een Passend Montuur

Een bril moet niet alleen goed zitten, maar ook jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Ons assortiment bevat een scala aan merken die voldoen aan verschillende stijlen, kleuren, en materialen. Kom gerust langs voor een passend advies en ontdek ons volledige gamma in de winkel!

Bij Stoot Optiek streven we ernaar om niet alleen je zicht te verbeteren, maar ook om je een onvergetelijke ervaring te bieden. Bezoek onze winkel en laat ons je helpen om de wereld door de juiste bril te zien!



Heures d'ouverture:


Jour Heures d'ouverture:
Lundi
Fermé
Mardi
09u00 / 18u00
Mercredi
09u00 / 18u00
Jeudi
09u00 / 18u00
Vendredi
09u00 / 18u00
Samedi
09u30 / 17u00
Dimanche
Fermé


Map view


Spécialités de l'opticien

Lunettes (Solaires)
Lentilles de contact souples (Standard)
Lentilles de contact souples (Dehors de la norme)
Lentilles rigides (Dehors de la norme)
Optometrie
Low Vision



2

 Reviews

Luc

Al. Jaren vaste klant , altijd zeer proffesioneel , vriendelijk en ongelooflijke service , echt een aanrader !

Rudy

Optiek Stoot draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/