BRILLENHUIS WAASMUNSTER

 

Ontdek BRILLENHUIS: Waar Zien en Er Goed Uitzien Samenkomen!

 

Jouw bril is meer dan alleen een hulpmiddel voor beter zicht. Het is een statement, een uitdrukking van jouw persoonlijkheid. Bij BRILLENHUIS begrijpen we dat als geen ander. Daarom hebben we een uitgebreide collectie brillen die perfect passen bij jouw stijl en smaak.

Of je nu op zoek bent naar een reservebril, een sportieve look, of gewoon iets nieuws om je outfit compleet te maken, bij BRILLENHUIS vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie omvat een breed scala aan stijlen, van klassiek tot modern, van exclusief tot budgetvriendelijk. Er is voor elk wat wils!

 

  • Maar we bieden niet alleen brillen aan. Bij ons vind je ook een scala aan aanvullende producten om het leven van brildragers en slechtzienden makkelijker en aangenamer te maken. Van trendy etui's en brilkoordjes tot verrekijkers en loepen, we hebben alles wat je nodig hebt.
  • En dat is nog niet alles! Bij BRILLENHUIS staan we ook klaar voor jouw gehoorbehoeften. Onze GEHOORHUIS afdeling biedt een uitgebreid assortiment aan hoortoestellen, hoorhulpmiddelen en gehoorbescherming. Onze gediplomeerde audiologen staan klaar om jou te helpen met deskundig advies en aanpassingen op maat.
  • Bij ZIEZOO kinderoptiek bieden we een uitgebreid assortiment kindermonturen aan, zodat elk kind de perfecte bril kan vinden die past bij zijn of haar persoonlijkheid en stijl, of het nu gaat om basic, trendy, kleurrijk, sportief, hip, design, lief of stoer!
  • En vergeet LENZENHUIS niet! Voor veilig en comfortabel lenzen dragen ben je bij ons aan het juiste adres. Onze gediplomeerde contactlensspecialisten zorgen voor deskundige opvolging en bieden een breed scala aan lenzen en lensonderhoudsproducten.

 

 

Bij BRILLENHUIS gaan we verder dan alleen maar brillen verkopen. We streven ernaar om jou de best mogelijke zorg en service te bieden, zodat jij altijd op je best kunt zien én er goed uit kunt zien!



Heures d'ouverture:


Jour Heures d'ouverture:
Lundi
10u00-12u30 / 13u30-18u30
Mardi
10u00-12u30 / 13u30-18u30
Mercredi
10u00-12u30 / 13u30-18u30
Jeudi
10u00-12u30 / 13u30-18u30
Vendredi
10u00-12u30 / 13u30-18u30
Samedi
10u00 / 18u00
Dimanche
Fermé

Additional information:

Bij voorkeur op afspraak voor oogmetingen. Ook voor aankoop van je bril is een afspraak maken comfortabel, zo hebben we al onze tijd voor jou! Vrij langskomen voor kleine aankopen en herstellingen.


Map view



Spécialités de l'opticien

Lunettes (Solaires)
Lentilles de contact souples (Standard)
Lentilles de contact souples (Dehors de la norme)
Lentilles rigides (Dehors de la norme)
Optometrie
Entraînement visuel
Low Vision
Audiologie/Appareils auditifs




1

 Review

Raf

Altijd een soort van thuiskomen in deze zaak. Veerle en Joren zijn vakmensen die niet stilstaan en dat voel je in alles. Zeer professioneel en toch warm.