Welkom bij Optiek Van Den Camp

 

Optiek Van den Camp bestaat al meer dan 50 jaar in Melsele. We hebben de hele evolutie van polderdorp tot voorstedelijke gemeente dan ook van dichtbij kunnen aanschouwen, maar niet met lede ogen! Integendeel, we hebben dit aangegrepen als een kans om ons op de optiekmarkt met een aantal troeven te kunnen onderscheiden.

En dat begint al vooraleer je bij ons binnenstapt. Niet een half uur aanschuiven op de N70 richting Beveren om daarna op zoek te gaan naar een parkeerplaats op grote afstand van de winkels. Wel vlot tot aan de winkel rijden en vrij parkeren tot vlak voor de winkeldeur of op de parking van het dorpspark op 50 meter afstand. Een pluspunt dat niet alleen onze minder mobiele klanten weten te waarderen. (Klik hier voor de nieuwe verkeersregeling in het dorp.)

Melsele is geen Shoppers-Walhalla. Optiek Van den Camp richt zich dan ook niet op toevallig passerende klanten die moeten verleid worden om eenmalig een impuls aankoop te maken. Bij ons vind je dus geen tien brillen voor de prijs van één.

Maar wel eerlijke en toch zeer scherpe prijzen, een goed doordachte selectie van kwaliteitsvolle en modieuze monturen in alle prijsklassen, grondig glasadvies,  uitstekende service na verkoop en persoonlijke opvolging van a tot z door de zaakvoerder, Gino Van den Camp.

In 1986 studeerde Gino af als opticien-optometrist. Hij specialiseerde zich daarna aan het toenmalige IOB in Gent in functionele optometrie. Daarna liep hij onder andere ook stage in het College of Optometry van de State University of New York.

Als optometrist is hij gepassioneerd bezig om elke klant zo goed mogelijk te laten zien en kan hij een volledig en uniek optometrisch dienstenpakket aanbieden.

Je mag dan ook op beide oren slapen. Met de bril of de contactlenzen waarmee je bij Optiek Van den Camp naar buiten wandelt, zal je optimaal kunnen zien en geef je jouw ogen absoluut de beste zorgen. Wij garanderen dat je het zal merken.


Heures d'ouverture:


Jour Heures d'ouverture:
Lundi
Fermé
Mardi
09u00-12u00 / 13u00-18u30
Mercredi
09u00-12u00 / 13u00-18u30
Jeudi
09u00-12u00 / 13u00-18u30
Vendredi
09u00-12u00 / 13u00-18u30
Samedi
09u00 / 18u00
Dimanche
Fermé

Map view


1

 Review

Rudy

Optiek Van den Camp draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/