Optiek Plaghki - Maasmechelen

 

Optiek Plaghki: Uw Specialist voor Brillen, Zonnebrillen, Contactlenzen en Oogzorg

 

Gelegen aan de Rijksweg in het hart van Maasmechelen, is Optiek Plaghki dé bestemming voor al uw oogzorgbehoeften. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, zonnebril of contactlenzen, of gewoon advies wilt over uw zicht, bij ons vindt u een uitgebreid assortiment en deskundige begeleiding.

Onze recent volledig vernieuwde winkel biedt een breed scala aan stijlvolle monturen en contactlenzen. Onze ervaren opticiens staan klaar om u vrijblijvend en deskundig advies te geven. Met uitstekende service, nazorg, garanties en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, helpen wij u de beste keuze voor uw ogen te maken.

 

Brillen

Een bril is tegenwoordig veel meer dan alleen een visueel hulpmiddel; het is ook een modeaccessoire. Bij Optiek Plaghki vindt u een gevarieerd aanbod van merken. Of u nu kiest voor een opvallend model in een felle kleur, een montuur van hout, of een subtieler ontwerp, wij hebben voor elke klant het perfecte montuur. Kom langs voor een uitgebreid en vrijblijvend advies van onze deskundige medewerkers.

 

Zonnebrillen

Een zonnebril is een essentieel modeaccessoire in de zomer en biedt daarnaast belangrijke bescherming voor uw ogen. Ons aanbod varieert van modern tot retro, en van sportief tot zakelijk. Bij Optiek Plaghki verliezen we de functionaliteit nooit uit het oog. We adviseren u graag over zonnebrillen voor verschillende activiteiten zoals hardlopen, wielrennen of skiën. Bovendien kunnen we uw zonnebril voorzien van glazen op sterkte.

 

Contactlenzen

Met jarenlange ervaring in contactlenzen, bieden wij bij Optiek Plaghki een persoonlijke en klantgerichte benadering. Of u uw lenzen dagelijks wilt dragen of slechts af en toe, wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en u het beste advies te geven. Bij ons kunt u altijd terecht voor een professionele oogmeting en de aanpassing van uw contactlenzen.

 

Glazen

In de huidige digitale wereld brengen we veel tijd door voor schermen, wat nieuwe kijkbehoeften en oogklachten met zich meebrengt. Optiek Plaghki heeft een revolutionair assortiment brillenglazen ontwikkeld, aangepast aan persoonlijk gebruik. Wij bieden glazen voor verziendheid, bijziendheid, multifocale glazen, en speciale glazen voor computergebruik of nachtblindheid.

 

DNEye® Scanner

Voor optimale zichtresultaten bieden wij de DNEye® scan aan. Deze geavanceerde technologie meet de exacte oogafwijking bij verschillende lichtomstandigheden en pupilgroottes, waardoor u zowel overdag, tijdens schemering als 's nachts optimaal ziet. Kom langs en ervaar zelf de precisie van de DNEye® scan.

 

Oogmeting

Gezonde ogen zijn essentieel. Bij Optiek Plaghki gebruiken we de meest geavanceerde technieken om uw ogen te onderzoeken en u de beste oplossingen te bieden. Heeft u last van geïrriteerde ogen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

 

 

Bezoek ons aan de Rijksweg 392 in Maasmechelen en ontdek de beste oplossingen voor uw oogzorg!

 

 



Heures d'ouverture:


Jour Heures d'ouverture:
Lundi
Fermé
Mardi
09u30-12u30 / 13u30-18u00
Mercredi
09u30-12u30 / 13u30-18u00
Jeudi
09u30-12u30 / 13u30-18u00
Vendredi
09u30-12u30 / 13u30-18u00
Samedi
09u30 / 16u00
Dimanche
Fermé

Additional information:

Zondag en Maandag gesloten


Map view



Spécialités de l'opticien

Lunettes (Solaires)
Optometrie
Bijouterie/ Horlogerie



0

 Review

Aucun commentaire n'a encore été ajouté