Bij BrilLier streven wij naar 100% klanttevredenheid. Samen gaan we op zoek naar een bril waar u blij van wordt en elke dag opnieuw van geniet. Dankzij ons groot assortiment brillen vindt u zeker een bril die voldoet aan uw eisen.

Een mooi montuur is natuurlijk erg belangrijk, maar een goed zicht is nog belangrijker. Boven de winkel beschikken wij over een volledig uitgeruste optometrie ruimte waar in alle rust uw ogen professioneel opgemeten worden.

Trendy kidscorner voor hippe kids. Uniek is onze kids-garantie: bij aankoop van een nieuwe bril krijgt u een gratis ravotbril en tot 2 jaar na de aankoop zijn alle onderdelen aan 50%.

Als optometristen volgen wij steeds de nieuwste contactlens technologieën. Dankzij onze samenwerking met Lensonline beschikken wij over een zeer ruim aanbod aan internetprijzen. Gratis geleverd en met advies in onze winkel.

Duurzaamheid is onze bedrijfsvisie. We werken met gratis navulbare brilsprays die volledig biologisch afbreekbaar zijn, herbruikbare zakken en bieden ook duurzame monturen aan vervaardigd uit gerecycleerde materialen.


Heures d'ouverture:


Jour Heures d'ouverture:
Lundi
Fermé
Mardi
10u00 / 18u00
Mercredi
10u00 / 18u00
Jeudi
10u00 / 18u00
Vendredi
10u00 / 18u00
Samedi
10u00 / 18u00
Dimanche
Fermé

Map view


1

 Review

Rudy

Optiek Brillier draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/