Voor high end brillen, zonnebrillen en contactlenzen

I-Care  is al sinds 1988 de referentie voor high end brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Door onze uitgebreide keuze vindt jong en oud zeker het gepaste montuur. Ontdek zelf het ruime aanbod in onze winkel in Halle.

Mode en vakmanschap in een stijlvol kader
Het I-Care team volgt van nabij de nieuwste modetrends en adviseert u graag bij de keuze van uw nieuwe bril of zonnebril. Daarom bezoeken wij regelmatig nationale en internationale beurzen om nieuwe trends en collecties te spotten Wilt u graag contactlenzen gaan dragen? Ook dan helpen wij u graag op weg met tips voor een soepele overstap.

Wij beschikken over de nodige apparatuur om het kiezen van uw bril een pak eenvoudiger te maken. Met de Visioffice2 kunt u uw nieuwe bril scherper zien dan gewoon in de spiegel, want er wordt een digitale foto gemaakt die u achteraf kan vergelijken. Ook de montage van uw nieuwe bril wordt in de puntjes uitgevoerd dankzij onze computergestuurde apparatuur.


Heures d'ouverture:


Jour Heures d'ouverture:
Lundi
Fermé
Mardi
09u00 / 18u00
Mercredi
09u00 / 18u00
Jeudi
09u00 / 18u00
Vendredi
09u00 / 18u00
Samedi
09u00 / 18u00
Dimanche
Fermé

Map view


1

 Review

Rudy

Optiek I-Care draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/