Op raadpleging 

Alle consultaties en onderzoeken gebeuren op afspraak. 

Op de dienst Oogheelkunde werken alle artsen volledig geconventioneerd. Dat betekent dat geen bijkomende supplementen op het remgeld worden aangerekend.

Afgestudeerde artsen die worden opgeleid tot specialist in de oogheelkunde worden intensief bij de consultaties betrokken. Ze voeren ook het eerste onderzoek uit, waarna een superviserend staflid zijn/haar advies formuleert. De stafleden houden geen privéraadplegingen.

Enkele belangrijke afspraken 

Als u een oogonderzoek ondergaat waarbij de pupillen verwijd worden, kan het zicht nadien gedurende 3 uur verstoord zijn. Hou daar rekening mee en laat u na het onderzoek oppikken of kom met het openbaar vervoer.

De polikliniek biedt slechts één voormiddag per week een algemene raadpleging aan voor routinecontroles en brilaanpassingen. Voor een dergelijk standaardonderzoek kunt u terecht bij een oogarts in uw buurt. De rest van de week worden enkel gespecialiseerde raadplegingen georganiseerd, gegroepeerd volgens aandoening. 

Per mail of telefoon wordt geen advies verstrekt.

De dag van de raadpleging

Meld u eerst aan bij de centrale onthaalruimte van ingang 50 (gebouw K1). 
Lees meer over hoe u zich kunt aanmelden en inschrijven. 

Volg route 690 en meld u aan bij het centrale onthaal in het atrium van ingang 69(gebouw P1- P2).

De raadplegingen vinden plaats op het gelijkvloers van ingang 69 (P1-P2). De onthaalmedewerker zal u verder wegwijs maken. 

Een verpleegkundige komt u ophalen in de wachtzaal om een aantal vooronderzoeken uit te voeren. Nadien ziet u de arts.



0

 Review

Aucun commentaire n'a encore été ajouté