Welkom bij onze Flagship Store in Knokke
Ben je opzoek naar een nieuwe bril? Wil je graag onze monturen passen? Of gewoon eens hallo komen zeggen? We verwelkomen je graag!

Openingsuren

Open van maandag tot en met zondag: 10:00 tot 18:00

Gesloten op dinsdagen, woensdagen & donderdagen

Address
Seasonal Store Knokke
Elizabethlaan 9-13, 8300 Knokke

Contact
Mail: Storeknokke@odettelunettes.com
Tel: +3250376844


Wil je meer weten over onze Seasonal Store in Knokke?
Kom en sea ons

Knokke is de place to be in de zomer. Onze Seasonal Store is dan ook het perfecte excuus om eens binnen te springen tijdens je bezoek aan deze badstad. We willen op alle mogelijke manieren een genot voor het oog creëren.

Look & feel

‘Edginess’ en ‘fashion’ zijn de sleutelwoorden tijdens het realiseren van het concept. We hadden een duidelijke visie voor de winkel en deze beleef je vanaf het eerste moment dat je de store binnenstapt.

Sexy spaceship // Glammy rock and roll // Edgy mirror palace

Spacey

Onze Seasonal Store heeft een rudimentaire, spacey vibe. Het voelt alsof je klaar bent om te vertrekken naar de ruimte. Ben je klaar voor de ultieme Odette beleving? Hier kan je de buitengewone wereld van onze Odette Lunettes monturen bewonderen, in de meest brede zin van het woord: de spiegels creëren een open en ruim gevoel.

Place m’as-tu vu

In Knokke gaat het allemaal om zien en gezien worden. Dat is de reden waarom we een limited edition ‘Knokke Le Zoute’- montuur gelanceerd hebben. Ga tsjingen met een exclusief Odette Lunettes montuur op de ‘place m’as-tu vu’ vlakbij onze winkel. Het ‘Knokke Le Zoute’- montuur is geïnspireerd door dat plein: een plek waar je niet gezien kan worden zonder deze sexy zonnebril.0

 Review

Aucun commentaire n'a encore été ajouté