Frisse veertiger
Optiek Van Bael, sinds 1970 dé referentie in de regio. In raad, daad en op maat. Onze balans houdt mooi het midden tussen oogmeetkundig vakmanschap en een ruim aanbod. Modieuze monturen, geschikte glazen of hoogstaande hoorapparaten kwaliteit komt altijd bovendrijven. Idem bij de lenzen. Last van een minder zicht, veraf dan wel dichtbij? Of gaat het om slechtziendheid? Een regelmatige oogmeting is sowieso aangewezen, zodat uw waarneming optimaal blijft.

Persoonlijk(heid)
Minstens even belangrijk als onze professionele expertise: het persoonlijk contact. Want elke persoon heeft een eigen verhaal. Op basis daarvan helpen we samen uw levenskwaliteit vooruit, en die voldoening is onbetaalbaar. Van generatie op generatie, bij ons en bij u. Ons hightech atelier en sterke partnerships zorgen voor een gewenst resultaat.

Volg ons via Facebook of Instagram. Zeg het aan uw vrienden. Of breng ze gewoon mee naar de winkel.

 




Map view


3

 Reviews

Raf

Wat een prachtige zaak. De combinatie van strak design met een warm onthaal maakt deze zaak een echte aanrader.

Rudy

Optiek Ellen Van Bael draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/

Willeke

Aanrader voor iedere brillen liefhebber. Een ruime keuze aan vernieuwende,, originele brillen van hoge kwaliteit.