ZORGELOOS ZIEN

Dat is simpelweg wat wij u bieden. Vertrekkend vanuit uw visuele problematiek helpen we u om tot de juiste oplossing te komen. Met het juiste glas voor uw zicht en  met het juiste montuur dat bij uw persoonlijkheid en bij uw gelaat past, of met contactlenzen, of met nachtlenzen, of met een combinatie van verschillende oplossingen. Goed zien is belangrijk, zelfs fundamenteel, en dat in alle mogelijke omstandigheden en situaties. 

Wij helpen u daarbij, door te meten want meten is weten, door u te adviseren dankzij onze specifieke kennis en ervaring. Hier zijn we dag in dag uit gepassioneerd mee bezig, we houden van ons vak, een tevreden klant maakt ons gelukkig. 


GOED OM WETEN

In het ZEISS VISION CENTER bieden wij:

  • Uitgebreide oogmetingen, wij beschikken over 2 volledig uitgeruste meetruimtes.  
  • Een uitgebreid gamma verrekijkers aan. U hebt de mogelijkheid om modellen bij ons te testen en u krijgt u deskundige uitleg. 
  • Low Vision oplossingen aan. Hebt u een lage visus, dan kan u bij ons terecht voor hulp. Loupes om te lezen bvb, of ilters om beter te zien.
  • Beschikken wij over een 'Precious Room'. Bent u op zoek naar iets uniek, mag uw bril een juweel zijn ?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom eens kijken, onze 'Precious Room' is een aparte exclusieve ruimte met een heel aparte beleving.   

30 - 3

2022 is voor ons een 30-3 jubileum jaar. Wij bestaan 30 jaar in 2022, opgericht en gestart in 1992 als Optiek Annys transfomeerden wij 3 jaar geleden in 2019 tot ZEISS VISION CENTER Annys Asse.

  • 1 juni 1992 : Optiek Annys opent zijn deuren op Kalkoven 63 in Asse.
  • 3 mei 2019 : Het 1ste ZEISS VISION CENTER van de Benelux opent zijn deuren op hetzelfde adres.

 


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u00-12u00 / 13u30-18u30
Woensdag
09u00-12u00 / 13u30-18u30
Donderdag
09u00-12u00 / 13u30-18u30
Vrijdag
09u00-12u00 / 13u30-18u30
Zaterdag
09u00 / 18u00
Zondag
Gesloten

Map view

Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Contactlenzen vorm-stabiel (hard) maatwerk
Optometrie
Low Vision
Telescopen/Verrekijkers


2

 Reviews

Rudy

ZEISS VISION CENTER OPTIEK ANNYS draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/.

J

Spijtig dat Belgoptic geen 0 sterren toelaat. Ingrid Annys is de verpersoonlijking van onkunde en klantonvriendelijkheid. Ik kom binnen voor nieuwe lenzen...tot daar alles oké. Maar wanneer ze de lenzen vastpakt met haar blote handen, ze laat vallen op tafel en ze dan doodgewoon in mijn handen stopt denk je of ze ooit al heeft gehoord van hygiëne?! Na enkele dagen zeg ik haar dat de lenzen niet goed zitten maar amai, uw mening geven mag absoluut niet. Je zou nog eens gelijk kunnen hebben. (sarcasme) Uiteindelijk vraag ik een tweede advies bij een bekwame optieker en wat blijkt. Onze vriendin Ingrid Annys heeft mij doodleuk lenzen voorgeschoteld die maximaal 2-3 per dag mogen gedragen worden en niet 8u (zie foto in bijlage), zoals ik het nodig had. Je moet je inbeelden dat ik 3 maanden met de verkeerde lenzen heb gelopen en wanneer ik aangeef dat er iets niet klopt is ze te koppig om het te willen toegeven!!! Inwoners van Asse, bespaar uw tijd en geld en ga naar Weytjens!