Welkom bij Optiek Daelman

 

Uw partner in stijl en kwaliteit !

Het aanbod in de zaak is vernieuwend, up-to-date en kwalitatief . Dat is de reden dat we werken onder het kwaliteitslabel van Flanders Opticians ! U vindt bij ons klassiekers en trendsetters ! Uw keuze is dan ook zeer uitgebreid zowel in monturen als zonnebrillen .

Bij aankoop zullen wij u steeds het beste advies geven aangaande kleur, vorm en stijl .

Met de keuze van onze merken bieden wij een breed assortiment aan brillen aan.

Van klassieke modellen tot trendy en hippe stuks. Evil Eye, Andy Wolf, Bellinger, Chanel, Giorgio Armani, DIOR, Céline, MarkusT, Michel Daelman, Orgreen, KOMONO, Odette Lunettes, GUCCI, Oscar Magnuson, Porsche Design, Ray Ban, Silhouette, Serengeti, Tom Ford, Hoet Couture, Lafont, Starck, NATAN, Oliver Goldsmith, Elie Saab, LPLR, Valentino, Caroline Abram.

Als glasleverancier kiezen wij voor Hoya en Rodenstock! Betrouwbare marktleiders met kwalitatieve en innoverende produkten.

Voor onze contactlenzen werken we samen met Johnson & Johnson, Alcon, Bausch & Lomb . We verzamelen deze in onze webshop : www.ilens.be/daelman


Heures d'ouverture:


Jour Heures d'ouverture:
Lundi
Fermé
Mardi
09u00-12u30 / 13u30-18u00
Mercredi
09u00-12u30 / 13u30-18u00
Jeudi
09u00-12u30 / 13u30-18u00
Vendredi
09u00-12u30 / 13u30-18u00
Samedi
09u00 / 18u00
Dimanche
Fermé

Map view

Spécialités de l'opticien

Lunettes (Solaires)
Lentilles de contact souples (Standard)
Lentilles de contact souples (Dehors de la norme)
Lentilles rigides (Dehors de la norme)
Optometrie


1

 Review

Rudy

Optiek DAELMAN draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/